Trek uw commercieel proces (weer) vlot

Waar stropt uw commercieel proces?

Van visie tot marketingacties. Van prospectie tot klant. Een geoliede commerciële machine, zorgt voor de juiste business bij de juiste klanten tegen de juiste kost – en met de juiste opbrengst.

Helaas zitten er in elk commercieel proces in elk bedrijf een aantal gaps en een aantal blokkades. Die vinden, de gaps overbruggen en de blokkades weghalen, kan met relatief weinig moeite een heel mooie extra business opleveren.

We vinden het in één dag

Geef ons één dag de tijd, en we vinden die gaps en blokkades voor u. Zodat u de belangrijkste hindernissen naar meer business meteen kunt (laten) wegnemen.

Hoe gaat dit in zijn werk?

  • Onze expert volgt een vast interview-stramien en spreekt met uw belangrijkste process owners, ne een korte intake met uw directieteam.
  • Het proces wordt overlopen van strategiebepaling tot actiekalender. We checken  mass marketing, direct marketing, sales support en account management.
  • De meest voorkomende gaps zitten bij direct marketing, mailing en e-mailing, CRM en GDPR. Die GDPR zorgt bij veel firma’s voor een kramp in de marketingprocessen.
  • Na het bezoek krijgt u een rapport met de samenvatting, het overzicht van gaps en blokkades en verschillende tips om uw commercieel proces (weer) vlot te trekken.

Door een expert van Forte

De persoon die uw commercieel proces zal doorlichten, is een van de marketingexperts van Forte. Forte heeft meer dan 25 jaar ervaring met B2B marketing en marketingcommunicatie.

Met referenties als Fost Plus, Air Liquide, Engie-Electrabel en tientallen middelgrote ondernemingen in de Benelux is Forte uitstekend geplaatst om uw proces snel te doorgronden en de vinger op de wonde te leggen.

Speciale promo voor relaties Bpost

Partners

Bpost, Forte, IDlegcy